Moderan Način Življenja

Integrisana kućna automatizacija na jednostavan način okuplja sve električne sisteme tako da imate potpunu kontrolu!

Smarthome je dom koji uključuje napredne sisteme automatizacije kako bi stanovnicima pružio sofisticirani nadzor i kontrolu nad funkcijama zgrade. Na primer, pametna kuća može da kontroliše osvetljenje, temperaturu, multimediju, bezbednost, rad prozora i vrata, kao i mnoge druge funkcije.

Pametne kuće koriste tehnologije „kućne automatizacije“ kako bi vlasnicima domova pružile „inteligentne“ povratne informacije i informacije nadgledanjem mnogih aspekata kuće. Na primer, frižider pametne kuće možda će moći da katalogizira njegov sadržaj, predloži menije, preporuči zdrave alternative i naruči zamenu kada se hrana potroši. Pametan dom možda čak brine o hranjenju mačke i pojenju biljaka.

Rešenja za pametne kuće

Poboljšajte svoje pametno životno iskustvo, obezbedite kompletne sisteme, uključujući audio vizuelne uređaje, kontrolu osvetljenja, kućnu automatizaciju i pametnu sigurnost itd

IT
hoime

Naš sistem Smarthome uključuje pametno osvetljenje da vas pozdravi kada se probudite ili vratite kući. Očekujete društvo? Jedan dodir postavlja savršeno raspoloženje za zabavu. Kada budete spremni za spavanje, dvaput proverite da li su sva svetla isključena i da li je zaštita „uključena“ pomoću daljinskog upravljača, dodirne table, ličnog tableta ili telefona.

Održavamo vaš dom udobnim i energetski pametnim bez ikakvog razmišljanja. Inteligentne funkcije automatski predviđaju vaše potrebe za sobnom temperaturom, upravljanje senkama, sistemima grejanja ili hlađenja. Daljinski pristup vam takođe pomaže da se efikasnije grejete i hladite, isključujući sisteme sa pametnog telefona ili tableta ako nećete biti duže nego što se očekivalo. Na kraju, pružamo detaljnu istoriju vaše potrošnje energije, omogućavajući vam da nadgledate upotrebu i donosite utemeljene odluke bez otvaranja jedinstvenog računa za komunalne usluge.

Nudimo gotovo neograničene mogućnosti isporuke vašeg sadržaja, a istovremeno ostajemo elegantni i bez napora za upotrebu. Bez obzira na to da li odabirete različite medije za svaki prostor ili puštate omiljeni reli zvuk u svom domu, naš sistem to čini lako.

Dok su gledaoci filmova uronjeni u potpuno iskustvo kućnog bioskopa, vaša omiljena muzika može ispuniti porodičnu sobu ili večernje vesti u vašoj radnoj sobi. Može se povezati i više televizora, reprodukujući nezavisni sadržaj u svakoj sobi, deleći isti medij ili bilo koju kombinaciju između njih. Novo kod naših rešenja – grupne medijske zone u letu, trenutno personalizovane prema vašim potrebama.

Koja je vaša idealna pozorišna atmosfera – svetla prigušena, nijanse iscrtane i okružene savršeno izjednačenim zvukom? Pomoću našeg sistema, jednim dodirom pretvara vašu medijsku sobu u potpuno kinematografsko iskustvo. Sve što treba da uradite je da sednete i uživate u predstavi

Izvođenje zabave napolje? Samo ponesite daljinski ili mobilni uređaj našeg sistema. Prijatelji mogu naizmenično da kontrolišu muziku bez potrebe da ulaze unutra.

Ista Naša rešenja koja nude intuitivan pristup beskrajnim audio i video opcijama u vašem domu, neprimetno prelazeći u vaše otvorene prostore. Uparite svoj sistem sa nagrađivanim rešenjima zvučnika kompanije SpeakerCraft ili Niles da biste doživeli zadovoljavajući puni zvuk uživajući u svežem vazduhu.

Obezbeđivanje doma svake večeri je brzo

Samo jednim pritiskom na dugme. Naš pametni sistem će ugasiti svetla, osigurati da je garaža zatvorena, vrata zaključana i da je vaš sigurnosni sistem aktiviran. Zahvaljujući pogodnosti daljinskog pristupa, možete da primate upozorenja, aktivirate ili deaktivirate sistem sa mobilnog uređaja – bilo da ste kod kuće ili hiljadu milja daleko.

Radite do kasno?

Naš pametni sistem vam omogućava da prijavite decu i čak daljinski uključite sigurnosni sistem. A ako se kući vratite po mraku, naš pametni sistem održava osećaj sigurnosti aktiviranjem osvetljene staze od prilaza do vrata.

inteligentna integracija

Da li se aktivira alarm dima? Naš pametni sistem odmah isključuje vaš HVAC sistem, smanjujući širenje dima. Dok se obaveštava o reagovanju u vanrednim situacijama, unutrašnji i spoljni putevi su osvetljeni kako bi pomogli vašoj porodici da brzo izađe.

Smarthome sistem za nadzor i komunikaciju, odgovorite na vrata, prihvatite paket ili pustite vodoinstalatera da uđe čak i kad vas nema. Imate li kuću za odmor? Omogućite prijateljima trenutni pristup bez pravljenja pogona. Nije važno da li ste u kuhinji, u kancelariji ili na tropskom ostrvu.

Svaki
prostor se
računa
Svaki Prostor se Računa
Zašto Izabrati Nas

Opremanje domova

Integracija smart home sistema u već izgrađene objekte i implementacija istih u objekte novogradnje.

Izvođenje radova

It-Home u okviru bezbednosno tehničkog sistema pruža usluge instalacije svih tehničkih bezbednosnih sistema.

Opremanje kancelarija

Prateći zahteve high-tech kancelarije stvaramo najbolje moguće pametne funkcije.

Planiranje i Projektovanje

Cilj planiranja i projektovanja je pronalaženje jedinstvenog rešenja za specijalne potrebe naših klijenata.​

Sertifikacija

Za sve sisteme tehničke zaštite posedujemo licence za:
1. Licenca za planiranje i projektovanje sistema tehničke zaštite.
2. Licenca za nadzor nad radovima, izvođenje radova i održavanje sistema tehničke zaštite.

Besplatne Konsultacije

Budite slobodni da nam se obratite za sva pitanja u vezi sa sistemima pametnih kuća i tehničke zaštite.

Brendovi