ev charger

Izaberite čistiju budućnost!

Uz TELTO Punjače za EV-a

ŠTA SU TELTO PUNJAČI
Telto punjači su proizvod kompanije Teltonika Energy iz Litvanije. Kompanija razvija inovativna rešenja za punjenje električnih vozila koja omogućavaju efikasniju i održiviju vožnju, efektivno doprinoseći smanjenju emisije CO2.

Rešenje za punjenje EV-a vrhunskog kvaliteta, veoma prilagodljivo i lako za korišćenje, koje će transformisati vaše iskustvo punjenja EV-a. Nudimo izuzetan proizvod koji kombinuje funkcionalnost, vrhunski izgled, visokokvalitetnu izradu i pametne funkcije punjenja EV kako biste uštedeli vreme i novac.

ithome
ithome

LAKA INSTALACIJA

Brza i laka instalacija bez ikakvih dodatnih koraka, sistem upravljanja kablovima bez problema i iskustvo punjenja EV bez napora. Napravili smo to jednostavno kao korišćenje pametnog telefona.

PAMETNO UPRAVLJANJE

Pratite status svog punjača, planirajte punjenje kada je struja najjeftinija, pregledajte statistiku u realnom vremenu, zaključajte punjač da biste ga zaštitili od neželjenih korisnika i još mnogo toga u aplikaciji TeltoCharge.

POUZDANA IZGRADNJA

TeltoCharge karakteriše robustan spoljni omotač i pouzdan kvalitet izrade, koji može da izdrži čak i najteže vremenske uslove. Ima IP55 i IK10 ocenu, što znači da se može bezbedno instalirati i u zatvorenom i na otvorenom.

DODATNE FUNKCIJE

ithome

MOĆAN

Kapacitet punjenja do 22 kV. Provedite manje vremena čekajući da se vaš EV napuni, a više uživajte u vožnji.

ithome

POVEZAN

Povežite svoj punjač sa bilo kojim pametnim uređajem preko Vi-Fi/Bluetooth-a ili GSM-a da biste lako daljinski kontrolisali svoj punjač.

ithome

KOMPATABILAN

Kompatibilan je sa svakim električnim vozilom i Plug-in (PHEV) hibridom sada i u budućnosti.

ithome

NFC KARTICA

Brza i laka autorizacija EV punjenja pomoću NFC kartice

ithome

PRIKLADAN

Dinamička LED svetla pokazuju snagu, povezanost i status punjenja.

ithome

OTPORAN

Uživajte u TeltoCharge u potpunosti i ne brinite ni o čemu sa trogodišnjom garancijom.