Solarni sistem je čist i siguran izvor energije koji pretvara sunčevu svetlost u električnu energiju za domove i preduzeća.
Obnovljiva
Isplatljiva
Zelena
Vrste solarnih panela

Budući da se svaka solarna instalacija mora baviti brojnim ograničenjima prostora i dopiranja svetlosti, ne postoji univerzalno solarno rešenje. Postoji niz različitih solarnih panela i rešenja za udovoljavanje različitim potrebama stambenih, komercijalnih i velikih komunalnih projekata.

Postoje dve glavne vrste PV solarnih panela koji se koriste u solarnim sistemima: monokristalni i polikristalni.

Monokristalni panel
Monokristalni
Monokristalni solarni paneli imaju veću stopu efikasnosti u proizvodnji električne energije iz svetlosti i predstavljaju prostorno efikasnije rešenje. Trajne, dugovečne i estetski ugodne, ove ćelije su idealno rešenje za stambene i male komercijalne krovne instalacije.
aeg-28germany-29-polycrystalline-solar-panel-500x500
Polikristalni
Polikristalni solarni paneli jednostavniji su za proizvodnju i nude najisplativiju i najsvestraniju opciju. Ova vrsta panela je dostupna u različitim veličinama i bojama, pogodnim kako za stambene tako i za veće instalacije, kao i za primenu na mreži i van nje.
sp-series
Fleksibilni
Fleksibilni solarni paneli su vrsta solarnih panela koja se sastoji od ultra tankih silicijumskih pločica dizajniranih da pretvaraju sunčevu svetlost u električnu energiju. Iako postoji širok spektar različitih vrsta solarnih panela, fleksibilni solarni paneli postaju sve popularniji.
Primeri gotovih paketa iz naše ponude
Nezavisni/baterijski sistemi (offgrid)
SB I 540Wp/2000W
SB II 1360Wp/3000W
SB III 2240Wp/3000W
SB IV 4080Wp/5kW
Mrežni sistemi za uštedu energije
MS I Sistem 1080W
MS II Sistem 2700W
MS III Sistem 3240W
MS IV Trofazni 5kW
Solarni sistemi za navodnjavanje
SN I Monofazni 0.75kW/1.36kWp
SN II Monofazni 1.1kW/2.04kWp
SN III Monofazni 2.2kW/3.4kWp
SN IV Trofazni 2.2kW/3kWp
Svi sistemi koriste panele i komponente poznatih Nemačkih i Italijanskih proizvođača.